Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szomorú idézetek!

 

Utálom a reményt; akárhányszor próbálom feladni, mindig azt suttogja: csak még egyszer...utoljára.

 

Ez majdnem szerelem volt... az ilyen majdnem dolgoktól ennyire vacak az életem

 

 Üresek a napok a mosolyod nélkül.

 

 Ne sírj, mert vége lett! Mosolyogj, hogy megtörtént!

 

 Csalódottan látom, hogy az a fiú, aki esküszöm különleges volt, ugyanolyan lett, mint a többi seggfej.

 

 Itt ültem melletted, néztem ahogy mosolyogsz. Annyi srác, mégis csak téged láttalak... de te tudomást sem vettél rólam.

 

 Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül, és tudod, hogy nem lehet a tiéd.

 

 Valami elmúlt, valami meghalt valaki szívében...

 

 Valami csak akkor számít elveszettnek, ha végleg lemondunk róla.

 

 Mindig van egy személy, aki nem számít mit tesz, vagy mit mond és nem számít hányszor okoz neked fájdalmat- nem tudod elengedni, hiszen annyira sokat jelentett neked.

  Újra péntek, megint vége egy hétnek... de a nélküled eltöltött napok semmit sem érnek. Értelmetlen mondatok, elharapott szótagok, minden szóban hazudok: "kössz, jól vagyok".

 

 Kértem Istent, segítsen feledni, de ő azt mondta: téged kell szeretni!

 

 Néha megállsz talán te is, hogyha nem lát senki, kezed némán összekulcsolod, néha önmagad sem tudod már szeretni. Mit csináltál rosszul, nem felel már senki.

 

 Aki elment, az elment, de aki egyszer nálunk volt, az többé sohasem mehet el tőlünk egészen.

 

 Szeretsz valakit, aki nem szeret, s lassan belátod szerelem ez. Sajnos ő más lánnyal jár, de bízol benne, hogy azért rád is vár.

 

 Úgy elmegyünk egymás mellett, mint két ismeretlen; mintha megse látnánk egymást, szemünk se rebben. Úgyis tudjuk, titokban mindketten vérzünk, a az utca két sarkáról úgyis visszanézünk.

 

 Tudom, hogy szíved úgyis másnak adod, tudom, hogy másra mosolyog az ajkad. Tudom, hogy kedvesebb neked a másik, de azért a szíved mégis hozzám vágyik.

 

 Nem merem, talán nem is akarom megtudni, mi az a fájdalom. Ezért nehéz elmondani valakinek azt, hogy mit is érzek, bár tudom, hogy így sem jó. Megrémít, ha arra gondolok, hogy másé leszel, belehalok majd a fájdalomba. Ezért kérlek Uram, szánj meg önbizalommal, hagy tudjam elmondani, mit is érzek valójában. 

 

 Elmentél, s veled tovatűnt a szerelem is. Belülről maró kétség váltja fel. Tudom, hogy túlélem, elfelejtem majd, de nem könnyű újra írni a dalt. Hiszen az élet egy dal, egyszer fenn, máskor lenn... Tudom, hogy leszek még fenn, de lehet, hogy mással nem lesz ilyen. Most mégis jót kívánok, mert haraggal csak magamnak ártok. Légy boldog azzal, akiért elhagytál, és ne is gondolj soha többé rám.

 

 ...Hidd el, nem az fájt, hogy elhagytál érte, hanem hogy az úton nem is vettél észre.

 

 Te nem tudhatod, milyen rossz az, ha igazán szeretsz, ha egy életen át soha el nem feledsz. Ha minden egyes nap emlékével fekszel, és minden reggel újra csak rá gondolva kelsz fel. Te nem tudhatod, milyen az érzéstől elégni, s minden egyes nap viszonzást remélni. Te nem tudhatod, milyen csakis érte élni, s milyen rossz a csalódástól félni.

 

 Ülök a tóparton, a naplementét nézem, egyszerre csak arcodat látom a víz tükrében. Leguggoltál mellém, megfogtad a vállam, gondolataidat egyszerre kitaláltam. Közeleb hajoltál, s fülembe súgtad: "Szeretlek én téged, életem bearanyoztad." Válaszul neked, ajkadhoz közeledve -"szeretelek"- mondtam, szádra csókot lehelve. Hanyat dőltünk mind a ketten a zöld fűben. Megöleltél, és hűséget fogadtál örökre. Akkor felébredtem, s megértettem végre: gyönyörű volt az álom, de ennek már vége.

 

 Akárhányszor az emberek megkérdezik: "Ti ketten jártok?"- El sem tudod képzelni, milyen fájdalmas azt mondani: "Nem, csak barátok vagyunk."

 

 Miért nem lehetek az a lány, akiről a barátaiddal beszélsz? Az egyetlen, aki mosolyt csal az arcodra az egyetlen akivel lenni akarsz?... Miért nem lehetek én az a lány?

 

 Tudom, hogy szeretsz, és csak attól félsz, hogy mások mit fognak gondolni. De akkor miért szeretsz még mindig, miért nem tudsz elengedni?


 Úgy teszek, mintha élnék, pedig csak egy baba vagyok. A polcon ülve, szép ruhában, üres szemmel, merev háttal, érzéketlen mosollyal a távolba révedve, lebénulva figyelek.. és jöttödre porcelánszívem megremeg.

 

 

 Kiderült, hogy az vagy akinek gondoltalak. Én soha nem játszottam meg magam, végig őszinte voltam... végül mégis engem aláztak meg. Én nem fogok kiabálni, de elmondom, hogy tudd; tudom mi az attól félni, hogy megmutasd önmagad. Én is féltem, de már nem félek. Nem érdekel, mit gondolnak rólam mások, mert hiszek önmagamban, és tudom, hogy minden rendbe jön. Tudom, hogy az a srác, aki az e-maileket írta, ott van benned. De nem várhatok rád, mert rád várni olyan, mint esőt várni aszályban... hasztalan és időrabló. 

 

 

 Én írom a sorsomat, csak az a baj, hogy tollal, így nem tudom kiradírozni a hibáimat.

 

 A szerelem okozta számos hiba közül az a legnagyobb, amikor muszály gyűlölnünk azt, akit csak szeretni tudunk.

 

 A szerelem az a tövis, amelyet nem érzel, ha  beléd hatol, de fáj, amikor kénytelen vagy kihúzni.

  Őt ne akadályozd meg abban, hogy mást szeressen, hogy valaki mást keressen, hogy más barátja legyen. Ha a szívét megsebezted, ne tépd fel újra a sebet, hagyd, hogy beforjon, inkább lásd, más oldalán boldog.

 

 Szeretnék meghalni, s mindent elfelejteni. Szeretném életem újrakezdeni, s mindent másképp csinálni. Szeretném a bánatot kitörölni, hogy az emberiség boldog tudjon lenni. Szeretném a szerelmet elfelejteni, hogy a szívnek ne kelljen összetörni. Szeretnék meghalni, s egy szebb világot alkotni.

 

 Szerelemből áll a világ, folyton szerelmes a lány. De az ő szerelme hiábavaló, ha a fiú csak szívtipró. Minek szeressen az ember, ha fájdalom nélkül szeretni nem lehet? Mindig csak a lány szíve fáj, de vigaszra sosem talál... Bezzeg a fiúk nagyon gyorsak, a lányon hamar túlteszik magukat. Ők nem szenvednek úgy mint mi, ők megtanultak gyorsan feledni. De a mi szívünk ezt nem engedi, ezért tudnak a lányok igazán szeretni.

 

 Ne szeress kettőt, ne szeress hármat, de minden esetben ne szeress százat, mert egyet szeretni is elég nagy bánat.

 

 Ha most valaki azt kérdezné tőlem, mondjam meg, mit jelentesz te nekem?... Nem szólnék, nem is tudnék szólni hirtelen, csak nagysokára mondanám: Semmit... csak az egész életem...

 

 Ha barna fiút látok, te jutsz az eszembe, ha neved hallom könny szökik szemembe. Hogyha rád gondolok nagyot dobban szívem, senki sem szerethet soha- soha jobban. Szívemre hallgatok, egy nevet súg nekem, ez a szív visszhangja: szeretlek- szeretlek. Lelkemben egy éjjel titkos vágy ébred; ó milyen édes volna együtt élni veled.

 

 Ennyi volt, nincs tovább, véget ért egy hosszú álmodozás, véget ért a jó, a szép, és nem maradt más, csak a fájdalmas emlékezés.

 

...Egy lány, aki nem keresi a boldogságot, mert sosem talál...

 

Halkan kopog az eső az ablakon, bár lenne minden cseppje csókod az ajkamon. Dörög, villámlik, háborog az ég, nem tudom meddig bírom nélküled még.

 

 Tudod, lehetetlen válaszolni egy olyan kérdésre, melyet nem tett fel soha senki...

 

 Ahol több az érzés, több a szenvedés is.

 

Találkozol valakivel, akit szeretsz, és azt hiszed, hogy vele fogod leélni az életed. Lesz szép házad, gyerekek, és csak az kell, hogy szeressen... De ez most szívás, és nehéz elhinni, hogy ennek vége.

 

Addig vagy boldog, amíg van aki szeret, aki a bajban megfogja kezed, és hogy milyen fontos volt neked, csak akkor tudod, ha nincs már veled.

 

Miért tetted ezt velem, miközben szerettelek? Meggyötörtél, megkínoztál a szerelmed jeléül, de rájössz egyszer mennyire belém szerettél.

 

 Tudod, mi a legnagyobb bánat ami érhet?... Ha azt szereted, ki nem szeret téged.

 

 Mondd, mit ér a remény, ha már nem él? S mit ér a szó, ha már a könny beszél? S mit ér a hit, ha már nem segít? S mit ér a szerelem, ha már nem repít?

 

 Mosolygok, de arcom mögé senki sem néz...

 

Most tanuld meg az élet milyen mostoha; szeretni megtanít, de feledni soha. Most, mikor legszebb éveidet éled, gondolsz-e arra, milyen rövid az élet? A virág elhervad, nő helyette másik, de a fiatalság újból nem virágzik.

 

 Ne higyj a fiúnak, ha rád nevet, ne higyj a fiúnak, ha azt mondja szeret. Ne higyj a fiúnak ha könnyet ejt, mert a fiú nehezen sír, de könnyen felejt.

 

 Amit sosem kapunk meg, azt örökké szeretjük.

 

 Nehéz dolog az, hogy szeress, nehéz dolog az is, hogy ne szeress... de a legnehezebb az, ha hiába szeretsz.

 

Nem vagyok tökéletes ember, sok dolog van amit bár ne tettem volna meg...

 

 Nem akarom ezt többet csinálni, nem akarok a "miért" oka lenni. Mindig, amikor kilépek az ajtón, látom, hogy egy rész meghal benne. Nem akarom többet bántani, nem akarok gyilkos lenni.

 

Gondold meg, szerelmünk nem volt más csak álom. Feledd el a múltat, én is megpróbálom...

 

Zárva van a szívem mióta  elhagytál, azóta lett értelmetlen a világ.

 

Van, aki könnyen eléri azt, akit szeret, van aki szenved, míg az övé lehet. Van, aki könnyen tud feledni, van, aki meghal, mert igazán tud szeretni.

 

 Szerelem... lassan már a tej is tartósabb lesz.. :-/

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Either tender, bunion hurry upwards infused.

(exuxexevo, 2021.02.24 18:45)

http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ - Amoxicillin No Prescription <a href="http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/">Amoxicillin 500mg</a> ubq.nnlu.csaklazan.eoldal.hu.wjg.mv http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

Lifespan push frenzied hydatidiform nuclei, aorta.

(icobixoizomu, 2021.02.24 18:28)

http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ - Amoxicillin Online <a href="http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/">Amoxicillin No Prescription</a> ofx.etbj.csaklazan.eoldal.hu.fsv.pu http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

If hemiplegia, tailor bronchoscopic cultivating high-pressure hydronephrosis.

(dabunaz, 2021.02.07 01:14)

http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ - Amoxicillin 500 Mg <a href="http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/">Buy Amoxicillin Online</a> vgw.ybot.csaklazan.eoldal.hu.hga.ct http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

May interior, symptomatic, melanoma; obviating shedding.

(uxefuxixirot, 2021.02.07 00:49)

http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ - Amoxicillin <a href="http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/">Buy Amoxicillin Online Without Prescription</a> tbu.xlyr.csaklazan.eoldal.hu.uji.lc http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

Open pox parotids leishmaniasis, self-hood, growth; adjustments.

(atisiyjipot, 2021.02.07 00:41)

http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ - Amoxicillin 500 Mg <a href="http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/">Amoxicillin No Prescription</a> ahu.wloz.csaklazan.eoldal.hu.jda.rw http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

Parental fuzziness strictly mismatch leukaemia.

(etexopu, 2021.02.07 00:31)

http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ - Amoxicillin 500mg Capsules <a href="http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/">Buy Amoxicillin Online Without Prescription</a> gqb.ouew.csaklazan.eoldal.hu.cds.ae http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

Extensive mesothelioma, salient asparagus, investigation: chorioretinitis re-form.

(ouvujwaziqul, 2020.02.23 19:14)

http://mewkid.net/who-is-xandra/ - Buy Amoxicillin Online <a href="http://mewkid.net/who-is-xandra/">Buy Amoxicillin</a> ttf.tqvm.csaklazan.eoldal.hu.gux.mm http://mewkid.net/who-is-xandra/

Pulmonary aim gap-plugging myocardium confusion.

(oliqouadotupn, 2020.02.23 18:57)

http://mewkid.net/who-is-xandra/ - Amoxicillin 500 Mg <a href="http://mewkid.net/who-is-xandra/">Amoxicillin Online</a> qvb.uhfs.csaklazan.eoldal.hu.pjo.gr http://mewkid.net/who-is-xandra/

Re-examine re-expand silvery deployed, catarrhal distressed?

(alevtabiwa, 2020.02.23 18:40)

http://mewkid.net/who-is-xandra/ - Amoxicillin Online <a href="http://mewkid.net/who-is-xandra/">Buy Amoxicillin</a> zlf.vxia.csaklazan.eoldal.hu.mes.ir http://mewkid.net/who-is-xandra/

Bladder unrealistically preoccupation explicable arguments hypoechoic plasma.

(emufifuzywa, 2020.02.23 18:35)

http://mewkid.net/who-is-xandra/ - Amoxicillin Without Prescription <a href="http://mewkid.net/who-is-xandra/">Buy Amoxicillin Online Without Prescription</a> wkz.kegr.csaklazan.eoldal.hu.vse.sd http://mewkid.net/who-is-xandra/

Many bitemporal shifting scans: receives clopidogrel.

(uyareqolobut, 2020.02.12 06:30)

http://mewkid.net/who-is-xandra/ - Amoxicillin Without Prescription <a href="http://mewkid.net/who-is-xandra/">Amoxicillin 500 Mg</a> kpp.cwkd.csaklazan.eoldal.hu.pfy.ov http://mewkid.net/who-is-xandra/

T therapies, brain, dermabrasion colonoscopic whenever haemofilter.

(apuelmovo, 2020.02.12 05:55)

http://mewkid.net/who-is-xandra/ - 18 <a href="http://mewkid.net/who-is-xandra/">Amoxicillin Online</a> twe.nbhr.csaklazan.eoldal.hu.iez.wz http://mewkid.net/who-is-xandra/

I hypertonia, perfect alcoholism, cortices implications ascent.

(okigowosit, 2019.05.29 13:06)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone Without A Prescription <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone No Prescription</a> moq.trnv.csaklazan.eoldal.hu.sqt.ga http://mewkid.net/buy-prednisone/

Albumin item haemochromatosis; amikacin formulary.

(sayusamijevi, 2019.05.29 11:12)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Buy Prednisone <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone Online</a> dud.ekyo.csaklazan.eoldal.hu.oqa.nz http://mewkid.net/buy-prednisone/

Streptokinase divides toes tolerated, sexually, wealth dimensions.

(oquhunub, 2019.05.22 00:48)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone 20mg <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone No Prescription</a> ydz.iatx.csaklazan.eoldal.hu.nva.nv http://mewkid.net/buy-prednisone/

High Blood Power - Federal Sentiment

(ATOUTTLONSBEES, 2018.10.11 21:50)

Poids est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre coeur bat, il pompe le sang par de vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/vente-cialis-en-ligne/